Luxe kamperen in glamping house of tent

Luxe kamperen in glamping house of tent

Ben je op zoek naar een camping met glamping accommodaties in Zeeland? Kom dan kamperen op Camping de Paardenwei! Bij ons kan je een glamping house of tent huren, waardoor het gezellige kampeergevoel ervaart, maar de luxe van thuis niet hoeft te missen. Onze camping is van alle gemakken voorzien en heeft allerlei speelmogelijkheden.

Prachtige glamping accommodaties op gezellige camping in Zeeland

Onze camping ligt in Oostburg, een mooi dorpje in Zeeuws-Vlaanderen. Op onze camping heerst een gemoedelijke, ontspannen sfeer. Hier kan je heerlijk tot rust komen, terwijl de kinderen lekker buitenspelen of zich vermaken in de speelschuur. Vanaf de camping ben je met de auto binnen 10 minuten op het strand. Wij bieden verscheidene glamping accommodaties aan, die allemaal voorzien zijn van keuken, badkamer en ruime zithoek. Door onze glamping tenten en huizen kan je kamperen in glamour vlakbij het strand van zeeland.

Reserveer nu uw verblijf

Glamping Houses tot 4 of 6 personen

Glamping Houses tot 4 of 6 personen

Ben je op zoek naar een camping met luxe verhuur accommodaties in Zeeland? Kom dan kamperen op Camping de Paardenwei! Bij ons kan je een Glamping House voor 4 of 6 personen huren, waardoor het gezellige kampeergevoel ervaart, maar de luxe van thuis niet hoeft te missen. Onze camping is van alle gemakken voorzien en heeft allerlei speelmogelijkheden.

Glamping House TAOS (2-4 personen)

Deze luxe uitgevoerde accommodatie heeft 2 badkamers, een gezellig en comfortabele woonkamer/keuken, t.v. en terras. Geschikt voor 4 personen + evt 1 persoon op slaapbank in woonkamer.

Glamping House Tornado (2-6 personen)

Riant verblijf met 3 slaapkamers, badkamer, ruime zithoek, mooie keuken, t.v. en terras.

Reserveer nu uw verblijf

Luxe verhuurtenten voor 6 personen

Luxe verhuurtenten voor 6 personen

De luxe verhuurtenten zijn van bijna alle gemakken voorzien. Er is een keukenblok met koelkast en warm stromend water, een heerlijke bank om lekker relaxt in te zitten, een eethoek met zes ruime zitplaatsen, terras en niet te vergeten bedden met luxe matrassen.

In de zespersoonstent zijn twee slaapkamers, een met één tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee stapelbedden. Op alle bedden liggen één persoons dekbedden en een kussen. Handdoeken, bedlinnen en ontbijt zijn als optie bij te boeken.

Reserveer nu uw verblijf

 Safari tent voor 6 personen

Safari tent voor 6 personen

Ben je op zoek naar een camping met luxe verhuur accommodaties in Zeeland? Kom dan kamperen op Camping de Paardenwei! Bij ons kan je een Safaritent voor 6 personen huren, waardoor het gezellige kampeergevoel ervaart, maar de luxe van thuis niet hoeft te missen. Onze camping is van alle gemakken voorzien en heeft allerlei speelmogelijkheden.

Reserveer nu uw verblijf

Chalets voor 2 tot 4 personen

Chalets voor 2 tot 4 personen

Wanneer je vakantie wil vieren in een comfortabel huisje in Zeeland, heeft Camping de Paardenwei de perfecte accommodatie voor jou en je gezin. Onze chalets zijn van alle gemakken voorzien. Hierdoor ervaar je de gemoedelijke sfeer van een camping, maar hoef je de luxe van thuis niet te missen.

Chalet Super Mercure (2-4 persoons)

Deze gezellig ingerichte chalet voor maximaal 4 personen beschikt over 2 slaapkamers waarvan 1 met een 2 persoons bed en 1 met 2 losse bedden, een badkamer met douche, toilet, keuken, riante zithoek , hoekbank, tv, eettafel en terras. Handdoeken, bedlinnen en ontbijt als optie bij te boeken.

Riviera Suite (2-4 pers)

Deze gezellig ingerichte chalet voor maximaal 4 personen beschikt over openslaande buitendeuren naar het terras, waardoor er veel lichtinval is, 2 slaapkamers waarvan 1 met een 2 persoons bed en 1 met 2 losse bedden, een badkamer met douche, toilet, keuken, riante zithoek , hoekbank, tv, eettafel en terras. Handdoeken, bedlinnen en ontbijt als optie bij te boeken.

Reserveer nu uw verblijf

Bed & Breakfast

Bed & Breakfast

B&B Kamer "de Hooizolder"

B&B Kamer "de Hooizolder" een sfeervol ingerichte kamer geschikt voor 2 personen. Deze kamer heeft een eigen toilet, wastafel, zithoekje, televisie, WIFI en prachtig uitzicht.

B&B Kamer "het Cavent"

B&B Kamer "het Cavent" is een sfeervol ingerichte kamer geschikt voor 2 volwassenen met eventueel 2 kinderen. Deze kamer heeft een eigen toilet, wastafel,lekker zit hoekje met tv en prachtig uitzicht.

Reserveer nu uw verblijf